1. Ontvangst
  2. Bevestiging en gereedschap
  3. Cobra® Wrench montagehulp

Cobra® Wrench montagehulp

Met één hand te bedienen: rechts en links

Tijdsbesparing
redresseur de lame cobra wrench
Meer weten
  • Aanpasbaar aan de afmetingen van de draagbalken
  • Robuust en bestendig
  • Gemakkelijk te gebruiken / Rechts- en linkshandig te gebruiken
  • Tijdsbesparing
  • Licht en handig

De Cobra® WRENCH is een ergonomische en innovatieve plankenspanner voor terrasplanken, uniek op de markt. Hiermee kunt u uw houten terrasplanken die het slachtoffer zijn van vervorming, "banaaneffect" of gedraaide planken gemakkelijk rechtzetten en bespaart u kostbare tijd bij het leggen van uw terrasplanken.

Gebruik van de Cobra® WRENCH

Kenmerken

Materiaal
Gegoten aluminium handvat en kop
Roestvrijstalen nokken
Rubber handvat
Gewicht
1,5 kg
Secties balken
Variabele hoogte van 28 tot 150 mm
Verpakking
Geleverd met 2 extra reserve roestvrijstalen pinnen
Toepassingen
1 hand: rechtshandig en linkshandig
packaging du cobra wrench

Maak uw terrasplanken gemakkelijk en moeiteloos recht

De grootte van de nokken en hun verstelbare positionering maken het mogelijk om perfect aan te passen aan alle secties en hoogtes van balken. Het plaatsen van een gedraaide of vervormde plank wordt kinderspel!

Geen bevestiging, twee nokken aan het uiteinde van de handgreep blijven steken op de breedte van de draagbalk. Dankzij het hefboomsysteem wordt de uitgeoefende kracht vermenigvuldigd, waardoor het gebruik alleen maar eenvoudiger wordt. De plank wordt dus zonder te forceren rechtgetrokken.

Een praktisch en lichtgewicht hulpmiddel om tijd te besparen

De Cobra WRENCH terrasplank-plankenspanner, gemaakt van aluminium, is een bijzonder licht stuk gereedschap. Het wordt dus met één hand gehanteerd. Hij is modulair en omkeerbaar en kan worden gebruikt door rechtshandigen en linkshandigen.

Met deze plankenspanner bespaar je kostbare tijd om je gedraaide planken weer op de juiste manier terug te plaatsen en een professioneel resultaat te krijgen.

Rechterhand - Linkerhand

We hebben deze plankenspanner ontworpen door hem modulair te maken en dus bruikbaar met de rechter- of linkerhand. Hierdoor is het ook mogelijk om de gedraaide planken recht tegen een muur te zetten, door simpelweg de klemzijde te kiezen.

Geschikt voor alle dwarsbalken

De Cobra® WRENCH-plankenspanner wordt geleverd met 2 roestvrijstalen nokken waardoor hij kan worden aangepast aan alle configuraties van de balkhoogte. De nokken kunnen op verschillende plaatsen op de kop van het gereedschap worden geplaatst om een goede ondersteuning op de draagbalk te krijgen.

De plankenspanner duwt vervolgens de vervormde terrasplank en vergrendelt deze in de rechtopstaande positie, zodat beide handen vrij zijn om deze gemakkelijk vast te zetten met schroeven of clips.

In één snel gebaar wordt uw plank rechtgetrokken en gefixeerd. Er worden 2 maten roestvrijstalen nokken meegeleverd met de terrasplankgelijkrichter om zich aan te passen aan alle balksecties, van 28 tot 150 mm hoog.

Technische documenten

  • CATALOGUE NIVO & COBRA.pdf

Ontdek ook

Terrasplanken
Onderconstructie
Verlichting
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×