1. Ontvangst
  2. Bevestiging en gereedschap
  3. Cobra® DECKSPACER afstandhouder

Cobra® DECKSPACER afstandhouder

Creëer de ideale ruimte tussen uw planken

zoom sur le deckspacer
Tijdsbesparing
espaceur de lames
Meer weten
  • Voldoet aan DTU - (respect voor 3 mm aanbevolen ruimte tussen planken)
  • 3-4-5-6 mm - dikte per vleugel
  • Snelle en veilige installatie
  • Makkelijk te gebruiken
  • Veelzijdig te gebruiken dankzij het formaat

Kenmerken

Lengte
15 mm lengte
Materiaal
Polypropeen
Gewicht
0,20kg
Breedte
4 vinnen van 3, 4, 5 en 6 mm dik
Hoeveelheid/verpakking
8 afstandhouders per zak
schéma de l'espaceur de lame deckspacer

Regelmatige afstand

Om regenwater en het diverse vuil te kunnen afvoeren, is een afstand tussen de terrasplanken aan te bevelen en dient deze gerespecteerd te worden.

Deze afstand tussen de planken varieert echter afhankelijk van de aard van het materiaal: natuurlijk hout of samengesteld hout. Deze twee materialen hebben niet dezelfde maatvariatie en moeten daarom een afstand tussen de plaken hebben die verschillend is. Natuurlijk hout zet in de breedte uit met veranderingen in de luchtvochtigheid, terwijl composiethout in de lengte varieert met veranderingen in temperatuur.

schéma de l'espaceur de lame deckspacer

Geschikt voor alle soorten planken

Onze ingenieurs en productmanagers hebben de Cobra Deck Spacer ontwikkeld om aan de verwachtingen te voldoen met een veelzijdig, bestendig en duurzaam product.

De Cobra Deck Spacer blade spacer voldoet aan de verschillende verwachtingen van de DTU en past zich aan de verschillende materialen op de markt aan.

Op het plan hiernaast is de Cobra Deck Spacer opgebouwd uit 4 vinnen van 3, 4, 5 en 6 millimeter breed. Deze vinnen van verschillende afmetingen maken het gebruik van de Deck Spacer op verschillende materialen mogelijk, met een opening voor elk type plank.

Bespaar tijd bij het installeren van uw planken

De afstandhouders besparen veel tijd en vereenvoudigen de plaatsing van uw planken. Elke afstandhouder heeft 4 vinnen (4 diktes: 3, 4, 5 en 6 millimeter) waardoor je je gemakkelijk en snel kunt aanpassen aan elk materiaal, elk terras.

Bovendien is de breedte van elke vin gelijk aan 15 millimeter. Door deze breedte van de vinnen kunt u ook de positie van de schroeven aan het uiteinde van de plank respecteren, wat wordt aanbevolen door de DTU, op minstens 15 millimeter van de rand. 2 in 1 gebruik.

Concluderend, door de afstandhouder tussen de zijkanten van 2 planken te plaatsen, kunt u dus voor de gewenste afstand zorgen en deze gebruiken als een schroefstop, 15 mm vanaf de buitenkant van elke plank.

De Cobra Deck Spacer is daarom het installatieaccessoire voor uw toekomstige houten terrasprojecten, of ze nu in natuurlijk hout of in composiethout zijn. Eenmaal aangenomen, zal deze modulaire, resistente en gebruiksvriendelijke oplossing u bij al uw montages begeleiden.

Technische documenten

  • CATALOGUE NIVO & COBRA.pdf
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×