Skip to main content

Het laatste nieuws van Felix Clercx

Nieuwe inkoper Carlo vd Valk

Bij Handelsonderneming Felix Clercx heeft een personeelswisseling plaatsgevonden. Vanaf 1 augustus 2017 is Gerben Voorhorst opgevolgd door Carlo van de Valk. Van de Valk is in dienst getreden als International Strategic Purchaser en gaat zich samen met Patrick van de Reek bezig houden met de totale inkoop van terrasplanken, schutting- en geveldelen. Daarnaast zal hij een belangrijke rol vervullen bij de innovatie van het complete assortiment. Carlo heeft zijn ervaring opgedaan bij Doeland, Karwei en Bouwcenter waar hij verantwoordelijk was voor de in- en verkoop van bouwmaterialen met als specialisatie alle hout gerelateerd producten. Daarnaast was Van de Valk nauw betrokken bij het zoeken, ontwikkelen en vinden van nieuwe hout- en bouwmaterialen binnen Veris inkooporganisatie. Hij is te bereiken via c.vandevalk@felixwood.nl.
Profielfoto

De Groene Sector 2017

De 18e editie van het kennis- en netwerkmoment voor de complete groene branche, De Groene Sector Vakbeurs, vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017. Bezoek onze stand voor de nieuwste trends van 2017.
dgsv-logo-web

Tuinprofessionals

“Tuinprofessionals” is een samenwerkingsverband van diverse leveranciers in de tuinbranche. Allen marktleider op hun gebied (hout, steen, kunstgras, vijvers en bomen en planten worden allemaal vertegenwoordigd). Zij heeft als doel de hovenier te infomeren en te ondersteunen, zodat zij hun werkzaamheden zo optimaal en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Bezoek de Tuinprofessionaldagen op 17 en 18 januari 2017.
banner02

Bau München

Felix Clercx presenteert samen met haar leveranciers Fiberon® (WPC) en Novawood® (ThermoWood Essen) de nieuwste innovaties op het gebied van terrassen. Met Fiberon® heeft u de keuze uit een kwalitatief hoogwaardig assortiment terrasplanken opgebouwd uit hout-kunststof-composiet. Met NovaThermoWood® Essen biedt Felix Clercx een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout. Wie van natuurlijk hout houdt zonder chemische toevoegingen en tropisch hout wil vermijden, ziet met NovaThermoWood® al zijn/haar wensen in vervulling gaan. Bezoek ons in hal B5 stand 519.
download
Felix Clercx BV
Felix Clercx BV heeft het bericht van MOSO Bamboo Products gedeeld.maandag 4 september, 2017
Moso Bamboo X-treme decking in het Hard Rock Hotel suite in Punta Cana.
Felix Clercx