Skip to main content

Het laatste nieuws van Felix Clercx

Eurobaustoff Forum 2017

Op 22 en 23 oktober 2017 staan wij, Felix Clercx BV, met onze stand op de Eurobaustoff Forum in Keulen. Hier zullen wij onze nieuwste producten demonstreren en presenteren. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Bezoek dan onze stand in hal 8 standplaats 19. http://www.eurobaustoff-forum.de/startseite/
eurobaustoff_forum_2017

DIY Kortijk 2017

Van 1 t/m 3 oktober 2017 staat Felix Clercx op de Home DIY Garden vakbeurs in Kortrijk. Hier zullen wij onze nieuwste producten demonstreren en presenteren. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Bezoek ons dan op stand 6.17 (alleen toegankelijk voor retailers) http://diy-home-garden.be/
11952015_873536849401930_2099862374066481175_n

Nieuwe inkoper Carlo vd Valk

Bij Handelsonderneming Felix Clercx heeft een personeelswisseling plaatsgevonden. Vanaf 1 augustus 2017 is Gerben Voorhorst opgevolgd door Carlo van de Valk. Van de Valk is in dienst getreden als International Strategic Purchaser en gaat zich samen met Patrick van de Reek bezig houden met de totale inkoop van terrasplanken, schutting- en geveldelen. Daarnaast zal hij een belangrijke rol vervullen bij de innovatie van het complete assortiment. Carlo heeft zijn ervaring opgedaan bij Doeland, Karwei en Bouwcenter waar hij verantwoordelijk was voor de in- en verkoop van bouwmaterialen met als specialisatie alle hout gerelateerd producten. Daarnaast was Van de Valk nauw betrokken bij het zoeken, ontwikkelen en vinden van nieuwe hout- en bouwmaterialen binnen Veris inkooporganisatie. Hij is te bereiken via c.vandevalk@felixwood.nl.
Profielfoto

De Groene Sector 2017

De 18e editie van het kennis- en netwerkmoment voor de complete groene branche, De Groene Sector Vakbeurs, vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017. Bezoek onze stand voor de nieuwste trends van 2017.
dgsv-logo-web

Tuinprofessionals

“Tuinprofessionals” is een samenwerkingsverband van diverse leveranciers in de tuinbranche. Allen marktleider op hun gebied (hout, steen, kunstgras, vijvers en bomen en planten worden allemaal vertegenwoordigd). Zij heeft als doel de hovenier te infomeren en te ondersteunen, zodat zij hun werkzaamheden zo optimaal en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Bezoek de Tuinprofessionaldagen op 17 en 18 januari 2017.
banner02

Bau München

Felix Clercx presenteert samen met haar leveranciers Fiberon® (WPC) en Novawood® (ThermoWood Essen) de nieuwste innovaties op het gebied van terrassen. Met Fiberon® heeft u de keuze uit een kwalitatief hoogwaardig assortiment terrasplanken opgebouwd uit hout-kunststof-composiet. Met NovaThermoWood® Essen biedt Felix Clercx een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout. Wie van natuurlijk hout houdt zonder chemische toevoegingen en tropisch hout wil vermijden, ziet met NovaThermoWood® al zijn/haar wensen in vervulling gaan. Bezoek ons in hal B5 stand 519.
download
Felix Clercx BV
Felix Clercx BV heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.maandag 23 oktober, 2017
Vandaag staan wij voor de laatste dag met onze stand op de Eurobaustoff Forum in Keulen. Hier een kleine impressie van onze stand met de nieuwste producten en trends.
Felix Clercx