Drop_siding_11-01

Schermen Modern
Vrije keuze van materialen

Vintage schermen van Felix Clercx

Vintage schermen

Onze nieuwe ‘oude’ Vintage

Hier zorgt de used-look’ direct voor een huiselijk gevoel in uw tuin. Deze schermen tonen echt karakter en zorgen voor een bijzondere sfeer. Doordat de vergrijzing reeds van te voren heeft plaatsgevonden, ziet uw tuin er niet kunstmatig uit, maar heeft die meteen een authentieke uitstraling. Of u de schermen op termijn nog nabehandelt met onze Vintage olie, of dat u de tijd zijn werk laat doen, is volledig aan u. Voor de duurzaamheid is geen verder onderhoud nodig, want Bangkirai gaat ook zonder behandeling zeer lang mee.

Rabatsysteem van Felix Clercx

Rabatsysteem

Past tot op de laatste centimeter

Met het rabatsysteem maakt u met behulp van losse, eenvoudig in elkaar te zetten onderdelen, met het grootste gemak uw eigen massieve tuinscherm. Of u nu één rechte wand wenst of juist niveauverschillen wilt creëren, dit systeem biedt oneindig veel mogelijkheden. Combineert u met duurzame Bangkirai palen of met moderne aluminium palen. De strakke afwerking met behulp van een toplat geeft uw omheining een prachtige structuur.

Tuinscherm Modern van Felix Clercx

Tuinscherm Modern

Een verrassend element met vrijheid en klasse

Het nieuwe Bangkirai scherm 50 staat voor een nieuwe, zeer moderne optiek in uw tuin. Met de glad geschaafde latten van 15 x 70 mm aan de voorzijde, die met een afstand van slechts 5 mm gemonteerd zijn, bereikt u een compact beeld. Dit wordt benadrukt door het nieuwe montageprincipe, zonder L-beslag.  Zo ontstaat een strakke lijn, zonder onderbreking door palen. Een modern geheel, zoals we dat van tuinschermen nog niet kenden!

Voor wie de strakke opstelling van scherm 50 kan bekoren, is er in ons Thermo-Essen programma ook een zelfbouw oplossing. Ons Thermo hout valt in duurzaamheidsklasse 1.

De inspiratie van Felix Clercx

De verkooppunten van Felix Clercx

Het tuinprogramma van Felix Clercx is bij geselecteerde dealers te koop.
Vind hier het dichtsbijzijnde verkooppunt.