1284 scherm 6 elegant nieuw

Bankirai schutting

FSC-gecertificeerde Bankirai schutting van Felix Clercx

FSC-gecertificeerde Bankirai schutting van Felix Clercx

Bent u op zoek naar een mooie Bankirai schutting voor in de tuin? Dan bent u bij Felix Clercx aan het juiste adres. Zij is een van de eerste en belangrijkste importeurs van Bankirai in Europa en laat u kiezen uit verschillende tuinschermen met elk een andere uitstraling. Hier vindt u dus zeker de Bankirai schutting die precies bij uw tuin past.

Verschillende soorten Bankirai schuttingen

Felix Clercx verkoopt verschillende Bankirai schuttingen met elk een eigen karakter:

Charmant heeft een rustige, evenwichtige uitstraling. Elegant heeft sierlijke opengewerkte delen. Beide tuinschermen worden aangeboden in Bankirai, maar ook in de scherp geprijsde houtsoort Keruing.

De Bankirai schutting Robuust heeft extra stevige planken en is echt onverslijtbaar. De schutting beschermt u tegen weer en wind, maar is ook goed bestand tegen voetballende kinderen of beschadigingen door bijvoorbeeld geparkeerde fietsen.

Voordelen van Felix Clercx tuinschermen

De Bankirai schuttingen van Felix Clercx zijn niet voorzien van een kader. Daarom zijn de tuinschermen heel eenvoudig op maat te maken. U kunt een Bankirai schutting precies passend maken van het huis tot het eind van de tuin.

Felix Clercx Bankirai schuttingen en schuttingpalen worden op verschillende plekken in Nederland en België verkocht. Vul uw adres en postcode in en vindt snel een verkooppunt bij u in de buurt.

Contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in onze Bankirai schuttingen en palen, maar wilt u eerst nog iets vragen? Neem dan gerust contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een passend antwoord.