De eiken terrassen van Felix Clercx

Europees hardhout voor de echte houtliefhebber. Eiken is al jaren een zeer populaire houtsoort voor binnenvloeren, maar de natuurlijke eigenschappen lenen zich ook uitsluitend voor een duurzaam buitenterras. De levendige tekening van het Europees Eiken zorgt voor een karakteristieke uitstraling en de hardheid, sterkte en duurzaamheid zijn prima geschikt voor buitengebruik. Eiken is het Europese antwoord op tropisch hardhout: afkomstig uit de nabije omgeving en toch duurzaam (duurzaamheidsklasse 2). Wij leveren kunstmatig gedroogd eiken met een rustiek kwastenpatroon, tweezijdig glad geschaafd. Eiken is onrustiger dan de meeste hardhoutsoorten en bevat van nature veel looizuur.

Maar tegelijkertijd kiest u met eiken voor rustieke schoonheid èn de geruststellende zekerheid uitsluitend Europees hout gebruikt te hebben.

Eiken, onze aanbeveling voor de echte houtliefhebber!

Montage

Wij adviseren uitsluitend een montage met schroeven van boven, met 2 RVS schroeven (6 x 70 mm) per onderbalk kruispunt. Zorg voor voldoende afschot en ventilatie.

Met deze aanvulling op het programma biedt Felix Clercx nu ook een product voor de liefhebber van de rustieke buitenvloer.

Puur natuur in de tuin!

De inspiratie van Felix Clercx

Bekijk onze sfeercatalogus »

De verkooppunten van Felix Clercx

Het tuinprogramma van Felix Clercx is bij geselecteerde dealers te koop.
Vind hier het dichtsbijzijnde verkooppunt.

Montagetips & downloads voor professionals »
  • nl
    • de
    • fr
    • en

Brochures per post aanvragen