Bangkirai-VINTAGE_02_NEW_5458_wf

Bankirai vlonderplanken

Bankirai vlonderplanken met FSC-keurmerk

Bankirai vlonderplanken met FSC-keurmerk bij Felix Clercx

Bent u op zoek naar een leverancier van Bankirai vlonderplanken? Felix Clercx importeert deze houtsoort al sinds 1985 en is een van de belangrijkste importeurs van Bankirai vlonderplanken en schuttingen in België en Nederland.

Sfeervol terras met Bankirai vlonderplanken

In de jaren negentig kreeg Felix Clercx steeds meer vraag naar duurzaam hout voor terrassen, bruggetjes, steigers en andere tuinconstructies. Zij heeft het assortiment terrasplanken daar meteen op aangepast. Felix Clercx verkoopt terrasplanken van bamboe, Europese houtsoorten en composiet. Maar natuurlijk ook van hardhout, zoals Bankirai vlonderplanken. Bankirai vlonderplanken hebben een warmere uitstraling dan de meeste andere houtsoorten. Ook gaan ze minstens 25 jaar mee.

Felix Clercx: wood for generations

Felix Clercx is een familiebedrijf dat inmiddels al drie generaties lang streeft naar duurzaamheid. Dat geldt zowel voor de producten die een leven lang meegaan, als voor de banden met klanten. Daarnaast vindt Felix Clercx het ook belangrijk om deze wereld zo goed mogelijk door te geven aan de volgende generatie. Daarom creëren we duurzame relaties en producten.

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u nog vragen over Bankirai vlonderplanken? Stel ze gerust. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.