Skip to main content

Het laatste nieuws van Felix Clercx

Bau München 2019

14-19 Januari staat Felix Clercx weer op de Bau beurs in München. Bezoek onze stand voor de nieuwste trends op het gebied van decking, fencing siding in hardhout (bfix), Moso bamboo Novathermowood en wpc. Wij verwelkomen u graag in hal 5b stand 519.

Bouwbeurs

4-8 februari 2019 Bouwbeurs Jaarbeurs, Utrecht De vakbeurs voor bouw gerelateerd Nederland. Wij verwelkomen u graag in Hal 10 op stand nr. F032 en tonen u daar de nieuwste producten van Fiberon, Moso Bamboo en B-fix.

De Groene Sector Vakbeurs

15-17 januari 2019 De Groene Sector Vakbeurs Evenementenhal, Hardenberg De vakbeurs voor de hovenier en de tuinmaterialenhandel. Bezoek ons op stand nr. 127 en bekijk de nieuwste producten van Fiberon, NewTechWood, Moso Bamboo en B-fix.

De Tuinprofessionaldagen

9 & 10 januari 2019 De Tuinprofessionaldagen Landgoed Zonheuvel, Doorn Hèt gratis kennisevent voor de hovenier. Dr. René Klaassen van het SHR zal hier een zeer interessante masterclass geven over tuinhout.  

Tuinprofessionals

Bezoek de Tuinprofessionaldagen 2018. Over de dag verspreid zijn er acht verschillende kennissessies en acht workshops. Tussendoor kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet.
Neem deel aan onze workshop; Geen gedonder met uw vlonder. Tijdens deze, praktische en leerzame workshop krijgt u tips van de specialist en neemt u zelf het schroefmachine ter hand om uiteindelijk tot het perfecte resultaat te komen. U kunt zich nu aanmelden via: http://www.tuinprofessionals.nl/aanmelden/

Enquête terrassen

Wij vragen 5 minuten van uw tijd om een enquête over terrassen in te vullen. Dit is voor een afstudeeropdracht van een stagiair. Graag invullen. Kleine moeite, groot plezier. Klik op de link om de enquête in te vullen. https://fontysfhmm.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_8jpqFhltysTkIiV  

Eurobaustoff Forum 2017

Op 22 en 23 oktober 2017 staan wij, Felix Clercx BV, met onze stand op de Eurobaustoff Forum in Keulen. Hier zullen wij onze nieuwste producten demonstreren en presenteren. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Bezoek dan onze stand in hal 8 standplaats 19. http://www.eurobaustoff-forum.de/startseite/

DIY Kortijk 2017

Van 1 t/m 3 oktober 2017 staat Felix Clercx op de Home DIY Garden vakbeurs in Kortrijk. Hier zullen wij onze nieuwste producten demonstreren en presenteren. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Bezoek ons dan op stand 6.17 (alleen toegankelijk voor retailers) http://diy-home-garden.be/

Nieuwe inkoper Carlo vd Valk

Bij Handelsonderneming Felix Clercx heeft een personeelswisseling plaatsgevonden. Vanaf 1 augustus 2017 is Gerben Voorhorst opgevolgd door Carlo van de Valk. Van de Valk is in dienst getreden als International Strategic Purchaser en gaat zich samen met Patrick van de Reek bezig houden met de totale inkoop van terrasplanken, schutting- en geveldelen. Daarnaast zal hij een belangrijke rol vervullen bij de innovatie van het complete assortiment. Carlo heeft zijn ervaring opgedaan bij Doeland, Karwei en Bouwcenter waar hij verantwoordelijk was voor de in- en verkoop van bouwmaterialen met als specialisatie alle hout gerelateerd producten. Daarnaast was Van de Valk nauw betrokken bij het zoeken, ontwikkelen en vinden van nieuwe hout- en bouwmaterialen binnen Veris inkooporganisatie. Hij is te bereiken via c.vandevalk@felixwood.nl.

De Groene Sector 2017

De 18e editie van het kennis- en netwerkmoment voor de complete groene branche, De Groene Sector Vakbeurs, vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017. Bezoek onze stand voor de nieuwste trends van 2017.
Felix Clercx BV
Felix Clercx BVdonderdag 30 augustus, 2018
Ook voor hardhouten palen en balken kunt u terecht bij Felix Clercx. Ruw en geschaafd hout, geschikt voor gebruik als tuinhout, piketpaal of voor gebruik als onder-constructie.

Op dit moment hebben we diverse lengtes uit voorraad leverbaar, bijvoorbeeld: Okan, Azobé (FSC en non-FSC) en Bangkirai (vlak, met diamantkop en ronde kop).
Felix Clercx